GUD HAR EN PLAN

Gud har en plan är ämnet för min predikan på söndag i Allianskyrkan i Värnamo. Trots ondskan här i världen är Gud verksam och han kommer att fullfölja det han bestämt. Han har satt en gräns för ondskan och det är tack vare Jesu seger på korset och hans uppståndelse.

Du och jag ingår hans fantastiska plan och han har en tanke med var och en av oss. Vi är inte här på jorden av en slump. Men Guds plan räcker mycket längre än bara för livet på jorden. Kanske är det så att vi formas här på jorden för vårt uppdrag i evigheten. Snart kommer Jesus tillbaka. Amen! Kom Herre Jesus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: